0887 611 632 office@peva-comers.eu

ЗА НАС

Ние сме семейна фирма с над 20 годишна история, специализирана в извършването на технологични и специални взривни работи.

Във всеки един от изпълняваните от нас проекти, ние се стремим да влагаме максимално много енергия и усилия, за да успеем да завършим работата си в кратки срокове и с максимално добро качество, с цел удовлетворяване изискванията на нашите клиенти.

Ние вярваме в развитието и поддържането на дългосрочни отношения с нашите партньори, като активно осъществяваме обратна връзка с тях, с цел да се засили взаимното доверие и лоялност.
Квалифицираният персонал, добрата материално – техническа база и големият опит, натрупан при извършване на пробивно – взривни работи ни дават самочувствие , че можем да се справим с всички предизвикателства в нашия бранш. В процеса на работа „ПЕ – ВА – КОМЕРСЕООД използва системи и материали на водещи български и европейски фирми, наложили се на пазара с безкомпромисното си качество.

Бъдещето развитие и прогрес на фирма „ПЕ – ВА – КОМЕРС „ зависят от запазване на съществуващите и завладяване на нови позиции на пазара. Тази задача се осъществява с подобряване на ефективността и професионализма на персонала , както и обновяване на технологичното оборудване на фирмата. Това дава възможност на „ПЕ – ВА – КОМЕРС „ да бъде ефективна на пазара , като предлага услуги отговарящи на динамично променящите се условия.